Las Webs del Vino

NUEVAS SECCIONES DE LAS WEBS DEL VINO

miércoles, 17 de diciembre de 2008

Cursos de cata del INCAVI


L'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) posa un marxa un cicle de cursos d'iniciació al tast de vins i caves de Catalunya al Palau Robert de Barcelona dirigit a totes aquelles persones que desitgin conèixer més a fons les Denominacions d'Origen catalanes del vi, així com aprofundir en els principis bàsics del tast.

S'ha programat un curs per mes, des del mes de desembre de 2008 fins al desembre de 2009. Els cursos tenen una durada de 6 hores repartides en 3 sessions durant una setmana (dilluns, dimarts i dimecres de 20.00 a 22.00).

Aquest cicle de cursos d'iniciació al tast neix de la premisa de què tothom pot ser un bon tastador i que només cal entrenar i afinar els sentits. L'art de degustar un vi és l'art d'usar els ulls, el nas i el paladar amb els cinc sentits i, d'una manera especial, jutjar i descriure un vi.

L'INCAVI té entre els seus objectius la difusió i la promoció de la cultura del vi i del consum moderat de vins catalans. Per aquest motiu, una de les accions principals d'aquest organisme és l'organització de cursos d'iniciació al tast de vins dirigits a consumidors i a interessats en el vi per tal de difondre les qualitats d'aquest producte de Catalunya.

Traducción:

El instituto catalán de la viña y el vino (INCAVI) pone en marcha un ciclo de cursos de iniciación a la cata de vinos y cavas de Cataluña en el Palau Robert de Barcelona dirigido a todas aquellas personas que deseen conocer más a fondo las denominaciones de origen (DO) catalanas del vino, así como profundizar en los principios básicos de la cata.

Se ha programado un curso por mes, desde diciembre de 2008 hasta diciembre de 2009. Los cursos tienen una duración de 6 horas repartidas en tres sesiones durante una semana (Lu-Ma-Mi de las 20h. a las 22 h.).

Este ciclo de cursos de iniciación a la cata nace de la premisa de que todo el mundo puede ser un buen catador y que sólo es necesario entrenar y afinar los sentidos. El arte de degustar un vino es el arte de usar los ojos, la nariz y el paladar con los cinco sentidos y, de una manera especial, juzgar y describir el vino.

El INCAVI tiene entre sus objetivos la difusión y la promoción de la cultura del vino y del consumo moderado de vinos catalanes. Por este motivo, una de las acciones principales de este organismo es la organización de cursos de iniciación a la cata dirigidos a consumidores y a interesados en el vino con el fin de difundir las cualidades de este producto de Cataluña.


Más información:
http://www.incavi.cat/