Las Webs del Vino

NUEVAS SECCIONES DE LAS WEBS DEL VINO

miércoles, 14 de octubre de 2009

Cartavi 2009


Cartavi 2009
23 de Noviembre de 2009
Palau de Congresos de Catalunya, Barcelona

Tras el éxito de su segunda edición llega a Barcelona Cartavi 09, el 3ª Concurso de Cartas de Vinos de los Restaurantes de Catalunya. Se trata de un singular concurso de elaboración de cartas de vino que organiza la Asociación Vinícola de Cataluña y la Unión Vinícola del Penedés.El objetivo es incrementar la presencia de los vinos catalanes en las cartas de vino de los restaurantes de Cataluña, a la vez que fomentar el consumo responsable.

Imagen: Cartel de la edición de 2008, en la página web de la GENCAT

Tàstum 2009


Tàstum, Fòrum Agroalimentari de Catalunya, organitzat pel Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), té com a principal objectiu afavorir la interrelació entre els productors, els transformadors, els distribuïdors i els cuiners, així com propiciar un debat sobre el camí que ha seguir en el futur el primer sector industrial de Catalunya.
La primera edició d'aquest fòrum va tenir lloc l'1 d'abril de 2008 al Teatre Nacional de Catalunya (TNC). Enguany, el DAR celebrarà la segona edició del Tàstum el proper 26 d'octubre de 2009 al TNC (Barcelona).

Font i més info: DAR/GENCAT/TASTUM

Imatge: FocusEvents

Jornada Tècnica sobre la Xarel.lo


L'Incavi realitza accions a favor del xarel·lo del Penedès

El director general de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi), Oriol Guevara, acompanyat pel president de la DO Penedès, Francesc Pasqual, va presentar ahir, en roda de premsa, els darrers detalls de la jornada tècnica “El xarel·lo, una projecció del Penedès al món”, que tindrà lloc el proper 10 de novembre al Fòrum Berger i Balaguer de Vilafranca del Penedès

Font i més info: Butlletí DAR/INCAVI

Fira de Sant Ermengol


Fira de Sant Ermengol
Del 17 al 18 d´octubre de 2009
La Seu d´Urgell, Lleida


Més info: Aj. de La Seu

La Fira de Sant Ermengol de La Seu d'Urgell se celebra durant el penúltim cap de setmana del mes d'octubre i és el marc de celebració de la Fira de Formatges Artesans dels Pirineus


Seguir llegint

Fira de Sant Lluc a Olot


Fira de Sant Lluc a Olot
Olot, Girona, del 17 al 18 d´octubre de 2009


Més info: Aj. d´Olot
La Fira de Sant Lluc d’Olot data de l’ any 1314 i el seu orígen va ser la ramaderia, vinculada als moviments transhumants dels ramats. En l’actualitat és una fira de caràcter multisectorial i es celebra al Recinte Firal d’Olot, amb activitats orientades a preservar el medi ambient i la sostenibilitat, amb presència de propostes de turisme rural i mostres d’artesania.