Las Webs del Vino

NUEVAS SECCIONES DE LAS WEBS DEL VINO

martes, 29 de septiembre de 2009

Festa del Most de La Granada


Festa del Most de La Granada
9, 10, 11 i 12 d’octubre de 2009
Més informació: www.lagranada.com
Nota: El cartell és el de la festa del 2007

A la Granada destacar com a festes: la Festa Major principal , dedicada al patró Sant Cristòfol, que te lloc la segona setmana de juliol. A l'octubre, la Festa Major Petita o de la Minerva, coneguda com Festa del Most, el segon cap de setmana...

36 Festa del Most de La Ràpita

Santa Margarida i els Monjos
36 Festa del Most de La Ràpita
Del 7 al 15 de Novembre
La Ràpita, Alt Penedès
Veure la programació del 2009
Font: FestaCatalunya.cat

Al municipi (Santa Margarida i els Monjos ) el visitant hi pot trobar una gran diversitat de manifestacions culturals, fruit de l'esperit obert i festiu de les persones que hi viuen. Les Festes Majors dels seus pobles o la Festa del Most de la Ràpita són només un petit exemple d'aquesta rica activitat associativa. La vitalitat comercial es posa també de manifest al mercat setmanal, que atreu diumenge rere diumenge l'interès de molts penedesencs i de comarques veïnes.

Calendari de l´Alt Penedès


Ja tenim l´informació necessària per anar a les diferents festes que s´organitzen amb motiu de la collita del raïm a l´Alt Penedès. Feu clic a l´enllaç següent:

Veure tota la programació (octubre-novembre de 2009)

III Congreso de Gastronomía Provincial y Feria del Pan


III Congreso de Gastronomía Provincial(...)se desarrollará durante los mismos días en el Museo del Pan de Mayorga e irá dirigido a hosteleros, bodegueros, restauradores, sumilleres y estudiantes de la especialidad.

(...)

Mayorga de Campos (Valladolid) celebrará del 23 al 25 de octubre una Feria del Pan en la iglesia de Santa María.

(...)


Imagen de Mayorga: Pueblos/NorteCastilla

Degusta.me

1ª Feria Gastronómica de Adeje
Del 28 de Septiembre al 3 de Octubre
Adeje, Tenerife

El municipio se prepara para acoger su primera Feria de Gastronomía

LA OPINIÓN Centro de Desarrollo Turístico Costa Adeje acogerá del 28 al 3 de octubre la I Feria Gastronómica Degusta.me , la cual, según ha informado la concejal de Hacienda y Desarrollo Local, Ermitas Moreira, incluye cursos de cocina, catas de vino, degustaciones y exposición.

Más información: Ayto. de Adeje/Feria

Ebre Gourmet 2009


Ebre Gourmet 2009
3ª Fira Gastronòmica de les Terres de l´Ebre
Deltebre, del 3 al 5 d´octubre de 2009
La Fira Gastronòmica Ebre Gourmet es celebrarà al Centre Cívic de la població i té com a objectiu promocionar els productes i la cuina de qualitat de les Terres de l’Ebre.
Més info: Aj. Deltebre

XIII Festival de Vinos, Cavas y Gastronomía Española

Fecha: 15 de noviembre del 2009
Lugar: El Ballroom San Gerónimo del Hotel Caribe Hilton, San Juan, Puerto Rico
Horario: de 13h. a 18h.

La decimatercera edición de nuestro Festival se llevará a cabo en el Hotel Caribe Hilton y en él se presentarán los vinos españoles presentes en nuestra Isla, las novedades que las distribuidoras locales han incorporado a sus respectivas bodegas y las diferentes ofertas que ofrecerán al público en general para la época navideña del presente año. Además, contaremos con la presencia de los principales chefs de los restaurantes españoles más reconocidos de Puerto Rico, quienes nos deleitarán con las exquisitas novedades de sus respectivos menús.