Las Webs del Vino

NUEVAS SECCIONES DE LAS WEBS DEL VINO

martes, 10 de noviembre de 2009

Lana y Vino. Descubre y Degusta


La Mancomunidad Ruta del Vino pone en marcha las catas "Lana y Vino. Descubre y Degusta"
Son tres degustaciones de vinos de la Ribera del Duero mientras se visita y descubre el Centro de Interpretación de la Lana(...) Las catas serán los días 22 de noviembre, 29 de noviembre y 13 de diciembre. El 22 de noviembre se degustarán vinos de la Bodega Viña Sastre, de La Horra, el 29 de Bodegas Hermanos Pérez Páscuas (Viña Pedrosa), de Pedrosa de Duero, y el 13 de diciembre de Bodegas Callejo, de Sotillo de la Ribera.

La actividad comenzará a las 11 de la mañana, en el Centro de Interpretación de la Lana, ubicado en el kilómetro 18,8 de la carretera BU-110, entre Sotillo de la Ribera y La Horra, y tiene un coste de 10 euros por cata. Colaboran la Junta de Castilla y León y Copiadoras Aranda.


Más información: Parque de la Lana (Imagen)

Alimensur 2009


Alimensur 2009
VII Feria de la Alimentación y la Restauración
IV Feria Provincial de la Cerveza
Del 13 al 15 de noviembre de 2009
Recinto Provincial de Ferias y Congresos de Jaén

Alimensur 2009, que se celebra del 13 al 15 de noviembre en el Recinto Provincial de Ferias y Congresos de Jaén, es una exaltación de la gastronomía de la provincia representada por la unión de los productos más típicos y representativos de las comarcas que la conforman y su posterior traducción en la elaboración de platos con calidad.

Fuente y más información: IFEJA

VI Jornada de Aceites y Vinos solidarios en Córdoba

VI Jornada de Aceites y Vinos solidarios en Córdoba
Del 27 de noviembre al 8 de diciembre
Fernán-Núñez, Córdoba

Un any més, la Denominació d’Origen Catalunya col·labora a la "Jornada de Aceites y Vinos solidarios", que té lloc a Córdoba anualment per recollir fons per nens amb diferents discapacitats. Es tracta ja de la sisena edició i cada any compta amb més suport i més visitants. Enguany la mostra tindrà lloc del 27 de novembre al 8 de desembre, a les instal·lacions de l’Associació organtizadora amb seu al poble de Fernán-Núñez...

Font i més info: Blog de la DO Catalunya

Nota: El cartell és el de l´edició del 2007, al blog de Abacería del Sur

Macro Tast de la DO Catalunya a Sant Andreu

MACRO TAST DE LA DO CATALUNYA A LA FESTA MAJOR DE SANT ANDREU
sábado, 28 de noviembre a las 12:00 i a les 13:30
Associació de Veïns de Sant Andreu Palomar (C/Balarí i Jubany, 14), Barcelona

Més info: Blog de la DO Catalunya

Turisponent 2009


Cates de vins, olis i vinagres, a la primera edició de la fira Turisponent

EL CERTAMEN, DEDICAT AL TURISME, LA GASTRONOMIA, L’OCI I LA CULTURA DE LES TERRES DE LLEIDA, ES CELEBRARÀ DEL 13 AL 15 DE NOVEMBRE

Fira de Mollerussa ultima els preparatius per a la primera edició del certamen Turisponent, adreçat al turisme, la gastronomia, l’oci i la cultura de les Terres de Lleida, i entre els quals està la organització de diferents cates obertes als visitants de la fira, iniciativa que té com a objectiu promocionar els productes en qüestió, oferir un al•licient més al públic, així com a convocar trobades professionals en el marc del certamen...

V Jornades Gastronòmiques del Raïm i del vi de la DO Alella



V Jornades Gastronòmiques del Raïm i del vi de la DO Alella
Del 13 al 29 de novembre al Maresme i al Vallès Oriental

Presentació de les V Jornades Gastronòmiques del Raïm i del vi de la DO Alella
Hi participen més de 50 restaurants del Maresme i del Vallès Oriental

L´alcalde de Vilanova del Vallès, Oriol Safont; el regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l´ajuntament de Vilanova del Vallès, Sergi Trilla; el president delegat del Consorci de Turisme del Vallès Oriental i alcalde de l´Ametlla, Jordi Pousa; i la directora gerent del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, Ana Cris Gilaberte presentaran la Cinquena edició de les Jornades Gastronòmiques del Raïm i del Vi de la DO Alella que es durà a terme del 13 al 29 de novembre.
L´acte comptarà amb la presència del director tècnic de les bodegues Parxet, Xavier Carbonell, que oferirà una xerrada entorn a les característiques i propietats dels vins i caves de la DO Alella.
Data: divendres, 13 de novembre de 2009 - 12 h migdia
Lloc: Mas Sant Lleí (Ctra. de Granollers a Masnou km 10.5 08902 Vilanova del Vallès)