Las Webs del Vino

NUEVAS SECCIONES DE LAS WEBS DEL VINO

miércoles, 28 de enero de 2009

Cicle de tertúlies a l'Ateneu Barcelonès


Avui comença un cicle de tertúlies amb el vi com a protagonista a l'Ateneu Barcelonès

Sota el títol “La presència del vi en el nostre entorn” comença avui dimecres un cicle de tertúlies amb el vi com a protagonista a l'Ateneu Barcelonès, que es desenvoluparà al llarg d'aquest 2009. Es tracta d'una programació oberta a tot el públic amb l'objeciu d'intercanviar opinions i contribuir a la divulgació de la realitat vitivinícola de Catalunya.

El cicle comptarà amb una tertúlia l'últim dimecres de cada mes i cada una tindrà com a protagonista una de les onze denominacions d'origen catalanes i el cava. Les sessions comptaran amb dues parts: a les 20 hores es presentarà la denominació d'origen i un celler que la representi i es combinarà el vi amb un maridatge d'un producte típic de la zona; seguidament, hi haurà un sopar-tertúlia per debatre i comentar diferents qüestions que envolten el vi i la seva relació amb la història, la societat i la cultura. La primera sessió tindrà lloc avui i es dedicarà a la DO Alella.

Aquesta iniciativa està organitzada per Vi al Punt i per ATN Restaurant de l'Ateneu Barcelonès i compta amb el suport de l'INCAVI i les denominacions d'origen catalanes. Per inscriure's en alguna d'aquestes sessions, els interessats s'han adreçar a mailto:comercial@vialpunt.com o bé al mateix restaurant de l'Ateneu (carrec Canuda, 6 de Barcelona). L'aforament és limitat i s'ocuparà per ordre d'inscripció.

Bodegas Roda


Las bodegas Roda, ubicadas en Haro (La Rioja Alta), son el fruto del proyecto de Mario Rotllant y Carmen Daurella consistente en la creación de caldos que aportasen algo nuevo al mundo del vino. Con el fin de personalizar el nombre de este proyecto, decidieron llamar a su bodega RO-DA que son las dos primeras letras de cada apellido.

El proyecto nace en 1987, aunque la construcción de la bodega se realizó entre 1991 y 2001. En el año 1998 nace CIRSION, un vino diferente resultado de una excepcional selección de uvas.

Elaboran los vinos:

RODA
RODA I
CIRSION