Las Webs del Vino

NUEVAS SECCIONES DE LAS WEBS DEL VINO

martes, 6 de octubre de 2009

39ª edició d’Expro/Reus

Expro/Reus
Del 10 al 18 d´octubre de 2009
Reus-Tarragona

Expro/Reus, la Fira Catalana del Consumidor, és la fira multisectorial més important de les comarques tarragonines i una de les més consolidades de tot Catalunya. En aquesta 39ª edició d’Expro/Reus, a més de veure els estands, els visitants podran participar a les activitats paral·leles de la fira, dissenyades per entretenir grans i petits.


Enguany aquestes activitats tenen com a temàtica paral·lela els 5 sentits. Així, enguany Expro/Reus és “La fira dels sentits” i per tant, es converteix en un espai on gaudir de degustacions, música i tot tipus d’espectacles.

Font i més info: Fira de Reus

Festa de l´Aiguardent del Prat de Comte


FESTA DE L’AIGUARDENT DEL PRAT DE COMTE
Propera edició: 10/10/2009a 11/10/2009
Prat de Comte-Terra Alta

El poble obre les portes per acollir alambins i les diferents mostres d’entitats, cellers i cooperatives de la Terra Alta. Les cases es converteixen en estands singulars d’una festa també molt singular.


Festa del Most de Font-Rubí


FESTA DEL MOST DE FONT-RUBÍ
Propera edició: 11/10/2009

La Festa del Most de Font-rubí, a l’Alt Penedès, recull el testimoni de la celebració dels antics balls del most i que recorda com els homes del camp celebraven amb música i ball, amb alegria i germanor, la cloenda de la verema, un dels moments de treball més durs i intensos de tot l’any.



Ajuntament de Font-rubí
Pl. Ajuntament, 1
08736 - Font-rubí
Tel: 93 897 92 12
www.font-rubi.org