Las Webs del Vino

NUEVAS SECCIONES DE LAS WEBS DEL VINO

martes, 18 de noviembre de 2008

II Cata popular de vinos de alta expresión


L'Ajuntament d'Arenys de Munt, en col·laboració amb la DO Alella, ha organitzat el II Tast de Vins d'Expressió del Maresme.



Aquest esdeveniment es celebrarà durant la tarda del 21 de novembre coincidint amb els actes de la festa major del municipi al Castell Jalpí d'Arenys de Munt.En aquesta edició, els convidats a participar i mostrar els seus vins són els cellers de la DO Alella.



Participaran: Alella Vinícola Can Jonc, Celler Quim Batlle, Marquès d'Alella-Parxet i Roura.



El tast tindrà un abast professional i popular, diferenciat per la franja horària. De 17.00 a 19.00 tindrà lloc el tast pels professionals de la restauració, cellers, botigues gourmet,...i de 19.00 a 21.00 es desenvoluparà el tast popular.Durant aquesta segona franja horària (de 19.00 a 21.00) hi haurà en paral·lel activitats destinades a conèixer més profundament el món del vi, especialment el d'Alella: tast de vins, de caves,...Al Castell Jalpí, el mateix dia i amb anticipació a les oficines de l'Ajuntament es podran comprar els tiquets que donaran opció a tastar aquest vins. Juntament amb el tiquet (per 3 tats) es lliurarà la copa commemorativa de l'esdeveniment per un preu de 6 euros.



Data: divendres, 21 de novembre de 2008 - 5 h tarda

Lloc: Castell Jalpí d'Arenys de Munt

Organitza: Ajuntament d'Arenys de Munt amb col·laboració de la DO Alella

Fuente: http://www.ajalella.org/

No hay comentarios: