Després de més de nou mesos de la posada en marxa de la iniciativa debatdevi: El futur del vi a Catalunya, el proper 25 de febrer, a partir de les 16:00 hores, al Fòrum Berger i Balaguer de Vilafranca del Penedès es donaran a conèixer les recomanacions i suggerències de debatdevi. L'acte comptarà amb la presència del conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena
PROGRAMA
16:00 – Inici de l’acte, conduït pel periodista Toni Orensanz. Benvinguda a càrrec del conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, i d’un representant de Caixa Penedès
16:30 – Com s’han extret les propostes i suggerències de debatdevi? a càrrec dels representants de les jornades presencials: Steven Tolliver, de Manfatta Comunication; Àlex Duran, de Loft Wine i Sr. Oriol Miralbell, de la Universitat Oberta de Catalunya
17:00 - Idees, suggerències i propostes Debatdevi
COMERCIALITZACIÓ, a càrrec de Josep Lluís Bonet de Freixenet- “Impuls a la formació en gestió i comercialització. L’Escola d’Espiells, centre de negocis del vi a Catalunya”, a càrrec de Xavier Cepero, del Celler Espelt- “Reconeixement de la figura del Botiguer Seleccionador de vins”,`a càrrec de Jordi Grau, de Vins i Licors Grau
NOUS CONSUMIDORS, NOUS HÀBITS DE CONSUM, a càrrec de Josep Maria Albet, del celler Albet i Noya-“Més presència dels vins catalans a internet: creació del portal informatiu VADEVI”, a càrrec de Joan Nebot, crític de vins.- “Creació del Centre de Divulgació del Vi a Barcelona, dirigit principalment a estrangers”, a càrrec de Manel Casanovas, de Turisme de Barcelona
17:50 – Pausa cafè al Casal de Vilafranca
18:30 – Idees suggerències i propostes Debatdevi
QUALITAT, a càrrec d’Oriol Guevara, de l’Associació Catalana d’Enòlegs- “Potenciar i promocionar les varietats autòctones de Catalunya com a bandera dels nostres vins”, a càrrec de Valentí Roqueta, de la DO Pla de Bages; i Carles Andreu, de la DO Conca de Barberà- “Exemple de la recerca i la transferència de tecnologia: programa CENIT sobre canvi climàtic i vinya”, a càrrec de Miquel A. Torres, de Bodegues Torres
VI i TERRITORI, a càrrec de Tomàs Cusiné del Celler Tomàs Cusiné- “Creació del Consell Català del Turisme i el Vi”, a càrrec d’Ignasi de Delàs, director de Turisme de Catalunya- “Major implicació del Consell Regulador i del sector del vi en el seu territori”, a càrrec de Jaume Descarrega, de la DO Terra Alta
INSTRUMENTS i ESTRATÈGIES PER A LA COMERCIALITZACIÓ, a càrrec de Francesc Blanch de la Cooperativa de Capçanes- "Creació d’un consorci públic/privat per a la promoció del vi català", a càrrec de Joan Aguado, director general de l’INCAVI
19:30 - Debatdevi continua com a centre d’intercanvi d’experiències i coneixements del sector del vi, a càrrec de Genís Roca, soci director de Roca Salvatella Net Strategies.
19:50 - Cloenda a càrrec del director general de l’INCAVI, Joan Aguado
19:30 - Debatdevi continua com a centre d’intercanvi d’experiències i coneixements del sector del vi, a càrrec de Genís Roca, soci director de Roca Salvatella Net Strategies.
19:50 - Cloenda a càrrec del director general de l’INCAVI, Joan Aguado
(IMPRESCINDIBLE CONFIRMACIÓ ASSISTÈNCIA AL TEL. 93 890 02 11 O AL MAIL info@debatdevi.cat).
Places limitades
Debatdevi: El futur del vi a Catalunya
Fecha: miércoles, 25 de febrero de 2009
Hora: 16:00 - 20:00
Lugar: Fòrum Berger i Balaguer de Caixa Penedès
Calle: Rambla Nostra Senyora, 6
Ciudad/Población: Vilafranca del Penedès, Spain
No hay comentarios:
Publicar un comentario