Las Webs del Vino

NUEVAS SECCIONES DE LAS WEBS DEL VINO

viernes, 27 de febrero de 2009

Participació catalana a la fira Foodex de TòquioEl Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR), a través de l'empresa pública Promotora d'Exportacions Catalanes (PRODECA), organitza la participació catalana a la fira Foodex de Tòquio, que se celebra del 3 al 6 de març.

Foodex, amb una periodicitat anual, és el Saló Internacional d'Alimentació i Begudes més important de Japó, amb notable influència en l'àrea asiàtica més propera. En l'anterior edició, amb una xifra de quasi 100.000 visitants que van poder conèixer els productes dels 2.425 expositors firals, ja fou considerada com la tercera més gran del món, sent una punt d'entrada ideal per a promocionar els productes alimentaris i les begudes. Val a destacar que la majoria de visitants són professionals, caps de compres de grans superfícies, importadors, xefs de restaurants, i sommeliers.

La progressiva occidentalització dels hàbits i costums dels japonesos, que cada vegada tenen més interès per una alimentació saludable i de prestigi, fa que els productes de la dieta mediterrània resultin especialment atractius. Els productes catalans, emmarcats dintre de la dieta mediterrània, i la projecció de Catalunya com a país especialment atractiu per als japonesos, són aspectes positius per a l'establiment i la consolidació de contactes comercials.


Más información: Foodex
Fuente: Boletín DAR

No hay comentarios: