Las Webs del Vino

NUEVAS SECCIONES DE LAS WEBS DEL VINO

viernes, 27 de marzo de 2009

Fira de les 40 Hores 2009


Dies 27, 28 i 29 de març de 2009

La Fira de les 40 Hores de Ripoll es una trobada multisectorial que aplega cada any visitants de tot arreu. A més dels de la mateixa vila de Ripoll i de la comarca del Ripollès en general, hi acudeix també gent de la Garrotxa, del nord d´Osona i de la part de llevant del Berguedà.

La Fira de les 40 Hores de Ripoll està organitzada per l´Ajuntament de Ripoll, la Unió Intersectorial i Empresarial del Ripollès i la Unió de Botiguers de Ripoll, i compta amb la col.laboració de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, el Consorci Ripollès
Desenvolupament, Caixa de Girona i Ràdio i Televisió del Ripollès. La Fira està gestionada per l´empresa Eixmedia.

Per a més informació:
Telèfon 639 66 95 96 (Josep Maria)
eixmedia@eixmedia.com


Programa

El dia 27, al pg. de Sant Joan, inauguració de la fira, i a les 20 h, a la pl. Sant Eudald, inauguració de la fira aparador. Recintes firals: pg. de Sant Joan i Mestre Guich, estandsmultisectorials, estudi Ràdio Ripoll i TVR, entitats ripolleses i àrea agrícola. Pg. del Mestre Guich,parades d’artesania. Aparcament de l’Ambulatori: mostra d’automoció. Pl. Sant Eudald: fira aparador delcomerç de Ripoll. Pl. Gran: mostra d’alimentació del Ripollès i parades d’alimentació. Altres activitats:Dóna la volta. Del residu al recurs, a la sala Abat Senjust i inflable a la pl. de l’Ajuntament, el dia 29. Eldia 29, a les 12 h, audició de sardanes a càrrec de la cobla El Foment del Montgrí, amb motiu de lacloenda del curset. Activitats infantils al pg. del Mestre Guich i pl. de la Llibertat. Activitats comercials ide lleure a la pl. Sant Eudald, a l’espai de la fira aparador del comerç de Ripoll.

Fuente: http://www.elripolles.com/

No hay comentarios: