Las Webs del Vino

NUEVAS SECCIONES DE LAS WEBS DEL VINO

viernes, 13 de marzo de 2009

Vadevi.cat


Vadevi.cat, el primer diari en línia dedicat a difondre l'actualitat dels vins i caves catalans
Des de fa un parell de setmanes ja està disponible a la xarxa d'Internet Vadevi.cat ( www.vadevi.cat ), un mitjà especialitzat en la informació i la difusió del món dels vins catalans. Es tracta d'una iniciativa del diari Avui que compta amb el suport de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (DAR).
Vadevi.cat s'actualitza cada dia i ofereix notícies, reportatges, cròniques, entrevistes i crítiques a l'entorn dels vins i caves catalans. Aquest és un sector que té una gran importància a Catalunya, tant pel volum i les dimensions de les empreses com pel valor afegit dels productes vitivinícoles, de llarga tradició històrica. Catalunya és l'únic país del món en què els consumidors valoren més els vins de fora que no pas els propis, un fenomen que no s'adiu amb la qualitat i la varietat dels vins i caves que es fan a la dotzena de denominacions d'origen que estan reconegudes en territori català. Vadevi.cat va, justament, en la direcció de difondre el patrimoni vitivinícola.

Aquesta nova pàgina web està dirigida per Joan Nebot, crític especialitzat en l'àmbit dels vins i caves catalans, amb una llarga trajectòria periodística en el sector. La vocació de Vadevi.cat, per tant, és oferir una informació constantment renovada que serveixi de referència tant per als professionals del món del vi com per als nombrosos aficionats que hi ha en aquest país i que volen estar al cas de l'últim que s'està fent dins dels centenars de cellers que hi ha entre l'Empordà i la Terra Alta.

Fuente: Butlletí d'informació diària del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya

No hay comentarios: