NOTA DE PREMSA
Del 21 al 24 de maig, a la Fira de l’Ascensió de Granollers,
BORN DE LA MEDITERRÀNIA: COM ACONSEGUIR PRODUCTES DIRECTES DE PAGÈS
Born de la Mediterrània es presenta al públic durant la Fira de l’Ascensió de Granollers (21-24 de maig), en un envelat propi, on es realitzaran múltiples degustacions i tastos d’alguns dels millors productes del nostre país presentats pels mateixos productors.
Born de la Mediterrània aplega pagesos i ramaders que venen les seves produccions sota dos premisses: qualitat i origen, des de la seva explotació directament al consumidor, encapçalats pel pagès Josep Puigpelat i el restaurador Ramon Parellada. Els productes emparats a Born de la Mediterrània tenen nom i cognoms: el dels seus productors, que han dedicat el seu temps i el seu saber fer a obtenir un producte únic, que garanteix autenticitat.
Born de la Mediterrània és proximitat, confiança, honestedat, professionalitat, temporalitat dels productes i autenticitat. Born de la Mediterrània només aplega petites produccions del territori català, concebudes per aconseguir la màxima qualitat, per això respectem les temporades del producte, i amb el màxim respecte pel medi. Born de la Mediterrània vol recuperar la plenitud del gust dels nostres aliments, per això el portem directe des de les granges i conreus al consumidor.
Graella de degustacions i tastos
Dijous, 21 de maig
Tarda:
Presentació i degustació de Pollastre de l’Era, pollastres seleccionats i alimentats de natural (Artesa de Segre). A partir de les 19 hores.
Divendres, 22 de maig
Matí:
Presentació i degustació de mel de romaní, taronja i mil flors Apícola Bonet i mostres de
Cosmètica Natural Montsec amb mel (Camarasa). A partir de les 12 hores.
Tarda:
Tast guiat de vins: Gatzara (Montblanc) – Carpa Prodeca-DAR
- De 19 a 19.30 hores
- De 19.45 a 20.45 hores
Presentació i degustació de Mongeta de Castellfollit del Boix, unes mongetes amb
qualitats pròpies que les defineixen i diferencien d'altres. A partir de les 19 hores.
Dissabte, 23 de maig
Matí:
Presentació i degustació d’Embotits de Llania, embotits artesanals del Pallars: frescos,
curats, cuits i al forn (La Pobla de Segur). A partir de les 12 hores.
Tarda:
Tastos guiats d’oli: Oleum Flumen: olis i gourmanderies de terres treballades i cuidades
amb els més estrictes controls de qualitat (Vinaixa) – Carpa Prodeca-DAR
- de 18.30 a 19 hores
- de 19.45 a 20.15 hores
Presentació i degustació de Xai de Cal Puigpelat, una carn selecta i d’alta qualitat,
basada en una alimentació natural, que ja ha seduït als millors cuiners catalans (La
Molsosa). A partir de les 19 hores.
Diumenge, 24 de maig
Matí:
Esmorzar popular amb el Cigronet de l’Alta Anoia, el tresor dels pagesos de l’Alta
Anoia (Calaf i comarca), a partir de les 10 hores.
Barcelona, 18 de maig de 2009.
Per a més informació, podeu consultar: http://www.borndelamediterrania.com/
No hay comentarios:
Publicar un comentario