Las Webs del Vino

NUEVAS SECCIONES DE LAS WEBS DEL VINO

lunes, 5 de octubre de 2009

II Jornada d'Innovació de Debatdevi


II Jornada d'Innovació de Debatdevi, el dia 26 a Barcelona

El proper dia 26 d'octubre tindrà lloc la II Jornada d'Innovació de Debatdevi al Palau Robert de Barcelona, en el marc d'aquesta iniciativa de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi) per promore l'intercanvi de coneixements i opinions en el sector del vi de Catalunya.

En el decurs de la jornada es tractarà, en primer lloc, de “projectes i idees creatives per al sector del vi”, ja que Debatdevi té la voluntat de ser un espai obert on donar a conèixer projectes innovadors que dotin d'un valor afegit els productes catalans. Poden ser iniciatives relacionades amb la producció, l'elaboració, la comercialització, la comunicació i la venda.

En segon lloc, durant la trobada hi haurà la presentació d'un estudi sobre la comercialització dels elaboradors de vi a Catalunya, realitzat per l'Observatori de la Vinya, el Vi i el Cava i que aborda les fases inicials de la cadena comercial, aprofundint en el coneixement de les estratègies de comercialització dels cellers, amb l'objectiu d'aportar elements que ajudin a explicar quina és la presència dels vins catalans als llocs de consum final.

Finalment, hi haurà una workshop "Vi i internet”. La comunitat de pràctica de Debatdevi i internet, formada per reconeguts professionals en noves tecnologies i màrqueting i comunicació, presentarà quins són els objectius d'aquest grup, que està treballant per donar major visibilitat al vi català a la xarxa, explicant casos d'èxit. Per altra banda, es treballaran conjuntament amb els assistents aquells aspectes, inquietuds i demandes que el sector té respecte a internet, principalment sobre màrqueting, xarxes socials, blogs, ecommerce i enoturisme online, amb la finalitat de crear un mapa de necessitats del sector del vi respecte a internet.

Font: Butlletí del DARP

No hay comentarios: