Las Webs del Vino

NUEVAS SECCIONES DE LAS WEBS DEL VINO

jueves, 8 de abril de 2010

Valls Terra de Vins



Valls Terra de Vins
Díes 14, 21 i 28 d´abril de 2010
Institut d’Estudis Vallencs
Valls, Tarragona
Programa en format PDF

La DO Tarragona i l’Ajuntament de Valls organitzen el cicle de xerrades i tast de vins “Valls terra de vins”

La iniciativa té com a objectiu donar a conèixer una quinzena dels vins de la DO Tarragona que s’elaboren a l’Alt Camp.

Les tres jornades, obertes al públic, es faran els dies 14, 21 i 28 d’abril a l’Institut d’Estudis Vallencs

El Consell Regulador de la DO Tarragona juntament amb l’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Valls ha organitzat la primera edició del cicle de xerrades i tast de vins “Valls terra de vins”, que té com a objectiu donar a conèixer als vallencs i als ciutadans de l’Alt Camp en general els vins que la DO Tarragona elabora a la comarca.

Els tres actes estan oberts al públic en general prèvia reserva telefònica (977-217931) o mitjançant mail (info@dotarragona.cat  i se celebraran a la seu de l’Institut d’Estudis Vallencs (IEV), al carrer Jaume Huguet, 1 de Valls, els dimecres 14, 21 i 28 d’abril a partir de les 19:30 de la tarda.

Cada sessió del cicle consistirà en una petita conferència introductòria que anirà acompanyada d’un tast de sis vins diferents elaborats pels cellers i cooperatives de la DO Tarragona a l’Alt Camp. El tast estarà dirigit per l’enòloga vallenca Elisa Ribé i en total es tastaran 18 vins diferents.

La primera de les jornades (dia 14) anirà a càrrec d’Oriol Pérez de Tudela i portarà per títol “Vi 2.0. Les noves tecnologies de la comunicació al servei del vi”. El dia 21 d’abril serà l’excursionista Enric Fonts qui protagonitzarà la xerrada “Passejant entre vinyes pels camins de l’Alt Camp”. El cicle el clourà Jordi Castells (28 abril) que parlarà sobre els “Aiguardents, anissats i licors de Valls. Una visió històrica”.

Trobareu més info a: http://www.dotarragona.cat/

No hay comentarios: