Actividades:
Viernes, 6 de Marzo18.00 h
SOM D’ON VENIM, TAST DE VINS DE LA DENOMINACIÓ D’ORIGEN CATALUNYA
Anton Castellà, Enòleg i Secretari de la D.O. Catalunya
Patrocinat per D.O. Catalunya
Sábado, 7 de Marzo
12.30 h LA GARNATXA BLANCA (GXB) DE LA TERRA ALTA: DE LA TRADICIÓ MEDITERRÀNIA A L'EVOLUCIÓ CONTEMPORÀNIA
Jaume Martí, Enòleg, Secretari del CRDO Terra Alta
Sergi Montalà, Sommelier, Membre del Comité del Tast del CRDO Terra Alta
Patrocinat per C.R.D.O. Terra Alta
16.00 h LOS VINOS DULCES CATALANES. “MISTELA, MOSCATELL, RANCI I VI BULLIT”
Xavier Garcia Muntaner, Enólogo
Domingo, 8 de Marzo
16.00 h CERCANT LA PARELLA PERFECTE
Joan Múrria, Expert en Vins i Gastronomia
Enric Canut, Expert i Consultor Formatger i Gastronòmic
18.00 h VINOS MODERNOS VERSUS VINOS CLASICOS
Lluís Manel Barba, Sumiller y Enólogo
Página web del salón: http://www.barcelonadegusta.com/
No hay comentarios:
Publicar un comentario