Las Webs del Vino

NUEVAS SECCIONES DE LAS WEBS DEL VINO

miércoles, 4 de marzo de 2009

FIRAGRI 2009

La desena edició de la Fira Agrícola i Ramadera de les Comarques de Girona, organitzada per l'Ajuntament de Figueres, es farà en aquesta ciutat del divendres 6 al diumenge 8 de març.

La fira mantindrà el nombre d’expositors de l’última edició i el nombre de marques que s’hi exhibiran i reduirà en un deu per cent la superfície expositora. A FIRAGRI s’hi podran veure algunes de les últimes innovacions que han sortit al mercat en matèria de maquinària, productes i serveis agrícoles i ramaders. La jornada tècnica d’inauguració del certamen estarà dedicada a la
seguretat alimentària. I hi haurà cinc jornades més: una sobre el sector porcí, una altra dedicada a la salut i seguretat al camp, una que girarà entorn de les novetats de la reforma de la PAC, una de vitivinícola i l’última sobre la integració i la visibilitat de les dones a les explotacions agràries.
El programa d’actes es completa amb la presentació d’un llibre sobre el món agrari i ramader.
Tots aquestes activitats, excepte la jornada del porcí, es faran a la Sala d’actes de l’empresa municipal de serveis Fisersa amb l’objectiu d’aprofitar els equipaments que hi ha al voltant de la fira.

Horari, preu de les entrades i emplaçament:

L'horari de la fira serà cada dia de deu del matí a dos quarts de vuit del vespre.
El preu de les entrades serà de 3 euros.
La fira s’instal·larà a la zona sud de Figueres, en el Recinte Firal de la ciutat que es troba situat al carrer Alemanya del polígon industrial.


Más información: Fires i Festes de Figueres

Imagen: Comunicació Firagri, vía http://www.festacatalunya.cat/

No hay comentarios: